Sex oglasi niso samo za samske

Čeprav nekateri mislijo, da so sex oglasi namenjeni samskim, ki si na drug način ne morejo dobiti fuka, dejansko sploh ni tako.

Moj prijatelj mi je pred kratkim povedal, da so mu sex oglasi pomagali spoznati precej privlačno žensko, h kateri se oglasi takrat, kadar med tednom zaradi dolgih sestankov ne more domov, in ker žena ni pri roki, da bi mu pomagala sprostiti energijo, je pobrskal med sex oglasi in si našel punco, ki mu je pripravljena delati družbo.

Da je varneje iskati med sex oglasi kot pa se zaplesti s kakšno sodelavko, se je odločil ravno zaradi družine in zato, ker hoče samo seks, ne pa nekih obveznosti.

Gotovo je veliko ljudi kot je on, ki so jim sex oglasi pomagali najti občasnega partnerja za sprostitev, kljub temu, da imajo sicer redne partnerje. Saj vsi vemo, da pri njih pač ne moremo vedno dobiti tistega, kar hočemo, še zlasti ne, če je posredi še služba in otroci, ki so tudi včasih v napoto, kadar bi rad v miru seksal.

Tako da ponudba stikov za občasna srečanja sploh ni neka slaba stvar in verjetno marsikomu celo pomaga, da ohrani svoj zakon, saj se lahko popolnoma izživi drugje, kadar se doma ne more.…

by
Categories: