Sex avanture – da ali ne?

Ljudje se med seboj zelo razlikujemo, v več različnih ozirih, med drugim tudi pri pogledu na ljubezen ter na seks. Nekateri si ne morejo predstavljati, da bi se podali v seks brez ljubezni, spet drugim pa so sex avanture s popolnimi neznanci ali ljudmi, do katerih ne čutijo ničesar, nekaj povsem običajnega.

Vsak človek je namreč drugačen in vsak zase ve, kaj, kje ter na kakšen način mu ustreza uživati spolno življenje. Če vam ustreza iskati partnerja zgolj za sex avanture, s tem ni nič narobe, pomembno je le, da najdete nekoga, ki išče enako kot vi sami, tako da pri tem nihče ni prizadet. 

Takšne sex avanture predstavljajo seks brez ljubezni in tudi to je lahko ok, vendar je pomembno, da je pri tem vsem udeleženim jasno, za kaj gre in, da pri tem nihče ne pričakuje nič več od tega. Različni so tudi razlogi, zakaj se nekdo odloči za takšne avanture – nekateri se odločijo zanje, ker so osamljeni, drugi zato, ker imajo težave z iskanjem primernega spolnega partnerja, tretji pa zato, ker imajo enostavno visok libido in si želijo izkusiti kaj novega.

V primeru, da si tega želite, obstaja enostaven način, kako takšnega partnerja poiskati, tako da pri tem točno veste, da si tudi sam želi zgolj avanture. Le-to je včasih lahko precej težko, saj lahko kaj hitro pride do zmede, da si eden izmed partnerjev želi zgolj avanture, drugi pa išče nekaj več, morda zgolj zmenke, morda pa si želi celo razmerja.

Da se temu izognete, lahko povsem enostavno poiščete ljudi, ki si tako kot vi, želijo sex avanture, na številnih spletnih straneh, ki so prav temu tudi namenjene, in sicer  objavljajo kontakte ljudi, ki si želijo najti nekoga, s komer bodo lahko uživali v seksu brez obveznosti.

by
Categories: