Kako objaviti sex oglas?

Ste kdaj objavljali oglas, da prodajate nepremičnino ali premičnino na katerem od znanih spletnih portalov namenjenih temu? Ali pa morda v oglasnikih, ki so prav tako pogosti? Če ste, potem veste kako stvar poteka – objavite sliko, kratek opis tega, kar želite prodati, ter vaš kontakt, nato pa čakate, da vas drugi kontaktirajo. Pri sex oglasih je zadeva podobna.

Prav tako kot pri drugih oglasih objavite, na za to namenjenih straneh, svojo sliko, ki mora biti takšna, da bo čim bolj zanimiva za potencialne klicatelje, torej v teh primerih čim bolj razgaljena in izzivalna, ki več odkriva kot skriva, poleg tega napišete tudi vašo starost ter pa kratek opis, česa si želite, kaj ponujate.

Objava teh oglasov se razlikuje le v tem, da pri sex oglasih ne postavljate cene. Prav tako kot pri drugih oglasih pa tudi v tem primeru nato po objavi oglasa čakate, da vas kdo kontaktira in odgovori na vaš oglas. Spletnih strani, ki takšne oglase ponujajo ni malo, njihovo število se iz dneva v dan veča, kar kaže na to, da so sex oglasi vse bolj priljubljeni in da jih uporablja vse večje število ljudi.

Prav zato nas ne sme presenetiti, če te oglase preletimo, da so ljudje, ki le-te objavljajo, zelo različni. Najde se vse mogoče, od zelo mladih, do tistih v srednjih ter tudi tistih v zrelih letih. Prav tako se najdejo tako Slovenci in Slovenke, kot državljan in državljanke drugih držav.

Oglase pa objavljajo tako moški kot ženske, spol torej ni faktor pri tem ali objaviti oglas ali ne. Morda pri sex oglasih še vedno obstaja neka stigma, vendar pustite le to ob strani ter se ne obremenjujte s predsodki in tabuji ter poskusite, če še niste.

by
Categories: